Popinator: Penembak Bertih Jagung

Wednesday, September 19, 2012


Jika anda seorang penggemar bertih semestinya alat cool ini menjadi idaman anda. Popinator ini secara automatik akan menembak bertih jagung ke mulut anda setiap kali anda mengatakan "pop". Walaupun ketika itu anda sedang berehat di sofa. Katakan saja "pop" semestinya ia akan menembak ke arah anda dengan tepat.Popinator ini dilengkapi dengan mikrofon yang mengiktiraf perkataan utama iaitu "pop", kemudian memutuskan lokasi anda dan seterusnya melancarkan bertih jagung kearah anda dengan tepat.

Buat masa ini Popinator hanyalah prototaip dan ia masih di peringkat perancangan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Popinator tontonlah video di bawah.


Gambar Bocor iPad Mini


Apple dikhabarkan akan membuat pengumuman iPad mini pada Oktober ini. Oleh sebab yang demikian, terdapat begitu banyak khabar angin mengenainya. Antaranya khabar angin mengatakan iPad mini adalah iPhone 5. Dan hari ini beberapa gambar rekabentuk iPad mini telah bocor yang diterbitkan oleh Bolopad.com dan Nowhereelse.fr

Gambar tersebut menunjukkan sebuah iPad mini yang kelihatan lebih nipis dan kecil yang menggunakan 9-pin penyambung pelabuhan dok dan satu kamera belakang yang masih tidak diketahuo berapa megapixelnya. iPad mini juga dikhabarkan dikhabarkan akan menampilkan paparan yang bersaiz 7.85 inci dan ia dilaporkan akan berharga antara $ 249 dan $ 299. 
Kisah Gajet © 2012 | Designed by Capik